strona główna > Artykuły

artykuły

Czym jest, gdzie i do czego wykorzystuje się piec konwekcyjny?

Piec konwekcyjny to urządzenie kuchenne, które wykorzystuje konwekcję do równomiernego przygotowywania dań. Rozwiązanie to sprawia, że ciepłe powietrze jest rozprowadzane za pomocą wentylatorów wewnątrz całej…

Wyposażenie piekarni – od czego zacząć?

Zakładając nowy biznes w branży piekarniczej trzeba zadbać o wiele elementów, ale jednym z kluczowych zagadnień jest należyte wyposażenie piekarni. Jakich sprzętów nie może zabraknąć?…

Jak wyposażyć cukiernię?

Wyposażenie cukierni ma ogromne znaczenie dla prężnego funkcjonowania biznesu. W związku z tym należy poświęcić sporo uwagi, aby znaleźć odpowiednie meble, sprzęty i akcesoria. Rozważasz…

Piec konwekcyjno-parowy do szkoły i przedszkola – jaki wybrać?

Stołówka przygotowująca dania dla dzieci powinna być wyposażona w odpowiedni sprzęt. Urządzenia muszą szybko, smacznie i zdrowo przygotowywać duże ilości jedzenia. Najlepiej zdecydować się na…

Czy wiesz wszystko o piecach konwekcyjno-parowych?

Profesjonalny sprzęt gastronomiczny jest projektowany w taki sposób, by był jak najbardziej wydajny, funkcjonalny i wytrzymały. Nowoczesne rozwiązania znacznie ułatwiają i usprawniają przygotowywanie potraw, a…

Piece konwekcyjno-parowe w jednostkach wojskowych

Jeśli żołnierze mają mieć siły do ćwiczeń, muszą dobrze jeść. Ich posiłki powinny być pełnowartościowe, pożywne i smaczne. By jednak przygotować dania dla kilkudziesięciu czy…
Bądź na bieżąco Zapisz się do newslettera